Nikola Ninković imao saobraćajnu nesreću FOTO

Izvor: B92, 23.Okt.2020, 22:17

Nikola Ninković imao saobraćajnu nesreću FOTO

Nikola Ninković, bivši fudbaler Partizana, imao je saobraćajnu nesreću.

Bivši fudbaler Partizana Nikola Ninković imao je saobraćajni udes na putu Lipljovani prema Zagrebu, prenose domaći mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, Nikola Ninković se svojim automobilom "zakucao" u kamion koji je bio nepropisno zaustavljen.

Ustanovljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da Nikola nije imao alkohola u krvi, kao ni vozač drugog vozila, a pojavila se i fotografija uništenog vozila.

Kako prenose italijanski mediji, Nikola je sa povredama glave prebačen u bolnicu u Sisku, a udes je opisan kao "stravičan", a kako se piše, iz Beograda je krenuo ka Askoliju, gde trenutno Ninković igra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.