Niko ni reč, u Humskoj pomirenje

Izvor: B92, 07.Avg.2013, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko ni reč, u Humskoj "pomirenje"

Nakon skandaloznih dešavanja u utorak u Humskoj i skidanja kapitenske trake fudbaleru crno-belih od strane 'navijača' niko se od zvaničnika nije oglasio.

Novinarima su se na stadionu zajedno obratili vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević i fudbaler Marko Šćepović pokušavši da ublaže ono što se dogodilo u utorak.

Sportski direktor Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Albert Nađ rekao je da se "ne plaši ničega", ali da ne želi komentariše incident, dodavši i komentar da "zna da je on sa ponosom nosio traku".

Nakon revanš meča 3. kola kvalifikacija za LŠ Miloš Radisavljević sišao je sa tribine, prišao okupljenim igračima Partizana i skinuo kapitensku traku Marku Šćepoviću, zbog čega niko od prisutnih nije reagovao.

"Nisam ja agresivno skidao traku. Mi smo prevashodno drugari, to nije bio agresivan gest, ja posle svake utakmice siđem na teren zbog koreografije. Ne znam zašto se diže fama, jer čin nije bio nasilan. Nisam mu skinuo traku, on je meni dao", rekao je Radisavljević na stadionu u Humskoj.

Novinarima se obratio i Marko Šćepović koji je rekao da je "osetio potrebu" da Radisavljeviću preda kapitensku traku, uprkos tome što se na snimku vidi da je Radisavljević skida.

"Osetio sam obavezu da mu dam traku. Navijači su naš 12. igrač i prašina se podigla ni oko čega. Ovo je totalno drugačija situacija od onoga sa Lazarom", rekao je Šćepović očigledno aludirajući na incident koji je imao Lazar Marković sa navijačem koji mu je udario šamar.

Radisavljević, poznat i po tome što je osuđen za pretnje i ugrožavanje bezbednosti novinarke B92 Brankice Stanković, dodao je da ne vidi nikakav problem u svom potezu.

"Ponavljam da nisam ništa nasilno uradio. On je sam uradio, jer je svestan da nije za traku Partizana. Kad izađe i ukliza 30 puta, može da nosi dve trake. Zna naš stav, treba više da se zalaže, Partizanovo je dete i mora više da daje i pruža. Svi znate šta ceo stadion misli, i o tome treba da se piše, a ne ovome, pevalo se i predsedniku Đuriću", rekao je Radisavljević.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Niko ni reč, u Humskoj "pomirenje"

Izvor: B92, 07.Avg.2013

Nakon skandaloznih dešavanja u utorak u Humskoj i skidanja kapitenske trake fudbaleru crno-belih od strane 'navijača' niko se od zvaničnika nije oglasio...Međutim, novinarima su se na stadionu zajedno obratili vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević i fudbaler Marko Šćepović pokušavši...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.