Nijemci: Vulgarni Mitrović

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Dec.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nijemci: Vulgarni Mitrović

Srpski napadač Aleksandar Mitrović našao se na udaru njemačkih medija, a i onih šire, ne toliko zbog toga što je postigao izjednačujući gol protiv Borusije u Dortmundu, nego zbog načina na koji ga je proslavio. Svi se slažu - vulgarno. Fudbaler Anderlehta je postavio dva prsta oko usta i palacao jezikom, što je poruka koja se obično odnosi na oralni seks. Mitrovića su poslije utakmice novinari pitali da objasni gest i šta je njime želio da poruči. - Ništa specijalno. Šta? Pa >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << ja volim sebe - glasio je odgovor nekadašnjeg golgetera Partizana, prenose belgijski mediji. Njemački mediji su takođe posvetili nekoliko redova ovom momentu konstatujući da je Mitrović proslavio gol "prljavim i vulgarnim" gestom, za razliku od napadača Borusije i strijelca gola za ekipu Jirgena Klopa, Ćira Imobilea, koji je sa loptom ispod dresa obznanio da će uskoro postati otac. (Sportal)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

PLAŽENJE: Nemci zgroženi Mitrovim jezikom

Izvor: Kurir, 11.Dec.2014, 07:43

Nemački mediji oštro reagovali zbog načina na koji je igrač Anderlehta Aleksandar Mitrović obeležio gol protiv Borusije. Mitrović se brani tvrdeći da je hteo da simbolizuje makaze i ućutka kritičare..Srpski fudbalski reprezentativac i igrač Anderlehta Aleksandar Mitrović iz više razloga...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.