Nije sve tako crno

Izvor: Glas javnosti, 19.Sep.2009, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije sve tako crno

Mnogo je vremena prošlo, a da legendarni fudbaler Partizana Predrag Mijatović nije imao priliku da odgleda crno-bele uživo. Ipak preksinoćnu utakmicu sa Tuluzom u okviru 1. kola Lige Evrope nije propustio. U intervjuu za srpske medije Mijatović je izneo svoje viđenje stanja u srpskom fudbalu, a posebno osvrnuo na dešavanja u „njegovom“ Partizanu.

- Uživo, ove sezone prvi put gledam crno-bele. Mada, imam maltene sve bitne informacije o klubu. Mislim da Partizan ima najozbiljniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << tim za naše prilike. Velika je šteta što nije ostvaren plasman u Ligu šampiona, ali dobro, to je nekako normalno poslednjih godina kada je reč o našem fudbalu. Po meni, nije to nešto neočekivano. Ionako nas godinama nema u eliti. Mislim da Partizan ima dobar tim i da će uspeti da uradi nešto interesantno u ovom takmičenju - rekao je Mijatović i poručio da je za učešće u najjačem takmičenju u Evropi potrebno veliko strpljenje.

- Ne znam konkretno kakav je cilj zacrtan, pa u odnosu na to mogli bi da pričamo o uspehu. Verovatno je želja da se uradi sve što je u moći i da se stigne što dalje. Mada, mislim da Partizan poslednjih godina radi izuzetno dobro. Osvaja domaće prvenstvo i Kup što je veoma bitno. Za Evropu nam nedostaje još stvari na kojima se mora poraditi, ali i to će doći. Treba strpljenja, ništa više - zaključio je bivši as Partizana i jugoslovenske fudbalske reprezentacije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.