Nije prvi izbor kod Klopa, ali Jojića Bundesliga svrstala na drugo mesto najaktivnijih igrača!

Izvor: Sportal.rs, 25.Nov.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije prvi izbor kod Klopa, ali Jojića Bundesliga svrstala na drugo mesto najaktivnijih igrača!

Zvanični sajt nemačke prvenstva - Bundesliga.de, svrstao je vezistu Dortmunda Miloša Jojića na drugo mesto među 100 najaktivnijih igrača nemačkog šampionata! Bivši fudbaler Partizana ima 624 poena i trenutno je iza zvezde minhenskog Bajerna, Arjena Robena.

Na zvaničnom sajtu Bundeslige objašnjeno je da se lista najaktivniji igrača pravi na osnovu četiri parametra - uspešnosti u duel igri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << broju sprinteva, brzini i procentu tačnih pasova.

Nemci navode da je plasman srpskog reprezentativca možda za neke veliko iznenađenje, ali su u drugom tekstu objasnili zašto se Jojić našao na tako visokoj poziciji.

Jojić je posebno impresionirao na startu prve polovine takmičenja, u kontroli lopte, pregledu igre i skoro 87 odsto preciznih dodavanja. Uprkos tako dobrim parametrima, Srbin nije prvi izbor kod trenera Jirgena Klopa, pošto je u dosadašnjih 12 kola odigrao osam mečeva, od toga na samo pet bio starter.

Na prvom mestu je Arjen Roben sa 657 poena. Holanđanin je kao dobro vino, što je stariji to je bolji. Povećana izloženost naporima, nakon okončane sezone, na Svetskom prvenstvu u leto nije zaustavilo Robena. Naprotiv, kao i u prethodne dve sezone, on je verovatno najbolji igrač Bajerna.

Za samo sedam nastupa, odlični Holanđanin je postigao četiri gola i imao dve asistencije. Dominirao je na terenu, zadavao glavobolje svojim protivnicima, odlučio ponovo meč protiv Borusije Dortmunda, a takođe uvek je u službi tima.

(Foto: Beta/AP/Kerstin Joensson)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

BRAVO MILOŠE: Samo je Roben bolji od Jojića u Bundesligi!

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2014

Srpski reprezentativac Miloš Jojić zauzeo je visoko drugo mesto među najaktivnijim igračima u ovoj sezoni Bundeslige.. . Jojić je zauzeo drugo mesto iza Arjena Robena, na osnovu četiri paramtera – uspešnosti u duel igri, broju sprinteva, brzini i procentu tačnih pasova, objašnjeno je na zvaničnom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.