Nije igrao Superligu, a sada ODLAZI iz Partizana

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije igrao Superligu, a sada ODLAZI iz Partizana

Reprezentativac BiH posle jedne sezone se rastaje sa crno-belima, u čijem dresu je ostavio minimalan trag.

Amar Gegić (21 godina, 200 cm) odlazi iz Partizana posle 16 nastupa u ABA ligi i 12 u Evrokupu, na kojima je u proseku beležio 2,6 poena i 1,1 skokova, odnosno 2,4 poena, 1,3 skokova i 0,8 asistencija.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine rođen u Štutgartu prošle sezone u tabor crno-belih stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz Bajerna, mogla su se pročitati i poređenja sa pokojnim Harisom Brkićem, ali Gegić nije uspeo da se nametne Nenadu Čanku, a onda ni Andrei Trinkijeriju.

U aprilu nije licenciran za nastup u Superligi Srbije, a sada se kratkom porukom na društvenim mrežama oprostio od navijača.

"Nije uvek lako, al' je uvek lepo! HVALA VAM NA SVEMU"

View this post on Instagram

Nije uvek lako, al’ je uvek lepo! HVALA VAM NA SVEMU ⚪️⚫️! @partizanbc #maestro

A post shared by Amar Gegić (@gegatron23) on Jun 30, 2019 at 1:19pm PDT

U narednom periodu treba očekivati još odlazaka, a naravno i dolazaka u trofejni klub, koji je u nedavno završenoj sezoni osvojio Kup Koraća, igrao polufinale ABA lige, finale KLS i Top 16 fazu Evrokupa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.