Ni sam sebi to ne mogu da objasnim

Izvor: B92, 03.Feb.2024, 00:19

"Ni sam sebi to ne mogu da objasnim"

Trener Partizana Željko Obradović održao je konferenciju za medije posle poraza od Virtusa u 25. kolu Evrolige.

Crno-beli su imali dobijen meč, ali su ga ispustili u poslednjem minutu i na kraju izgubili rezultatom 88:84.

"Mislim da je ovo bila sjajna košarkaška utakmica sa usponima i padovima za oba tima. Ponosan sam na moj tim, iako smo imali problema sa nekim igračima. Mislim da smo mi izgubili utakmicu, to je moj utisak. Imali smo momentum, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgubili smo jeftine lopte zbog agresivnosti Virtusa. To znači da su zaslužili da pobede. Dobar posao mog tima, hoću da se zahvalim našim ljudima koji su došli da nas bodre ovde i za nas je to bilo jako važno", rekao je Obradović pred novinarima.

Zatim je pohvalio kolegu Luku Bankija.

Mislim da igraju odličnu košarku, Luka radi odličan posao i očigledno je da su tim koji ima mnogo mogućnosti da završi među prva četiri i bori se za Fajnal for. Igraju sjajnu košarku".

Potom je Obradović upitan o izgubljenim loptama, koje su presudile.

"Strašno bih voleo kada bih mogao da objasnim, ali ne mogu da objasnim ni ja. Četiri mala igrača da igraju presing, mi nismo uvodili loptu. Imali smo šest izgubljenih lopti u 4. četvrtini, to je rešilo meč".

Da li će ovaj poraz psihički uticati na tim?

"Nema psihičkog pada kada igramo utakmicu svaki treći dan, moramo da se spremamo za svaku sledeću utakmicu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.