Neverovatna završnica u Kaunasu – Partizan će još čekati Top 8!

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 20:45

Neverovatna završnica u Kaunasu – Partizan će još čekati Top 8!

Partizan u petak od 21.00 igra u Monaku meč 33. kola Evrolige, ali su njegove pristalice sa posebnom pažnjom pratili duel između Žalgirisa i Makabija u Kaunasu.

Rasplet je takav da je litvanski tim dobio meč u "Žalgirio areni" rezultatom 68:67 i tako produžio svoju nadu da dostigne Top 8 Evrolige, odnosno, produžio čekanje crno-belih navijača na overu mesta u četvrtfinalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Žalgiris sa skorom 18-15 sada ima isti broj pobeda kao i Partizan, ali i utakmicu, odnosno, poraz više.

Partizan bi ove večeri mogao da prođe čak i u slučaju poraza Baskonije od Asvela, ali i pobede nad Monakom u petak uveče.

Čak i ako ta dva ishoda ne odu njemu na ruku, u poslednjem kolu bi pobedom nad Panatinaikosom u Beogradu mogao da overi mesto u doigravanju.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.