Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2020, 12:13

Neuništivi Branko Pauljević

Ujpešt produžio ugovor sa srpskim bekom

Domaći ljubitelji fudbala ga se sećaju iz vremena u kulskom Hajduku, Partizanu i Radničkom iz Niša, ali već pet godina je mađarski fudbal svakodnevica Branka Pauljevića. I ostaće tako bar još neko vreme, pošto je Ujpešt objavio da je produžio ugovor sa 30-godišnjim desnim bekom.

Naš neuništivi fudbaler je produžio ugovor”, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ističe se u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu uz podsećanje da je Pauljević od 2017. za Ujpešt odigrao 83 utakmice.

Ove sezone odigrao je 22 prvenstvena meča, postigao gol, namestio još četiri, prinudno igrao i u veznom redu kad je bilo potrebe. Očigledno je ostavio vrlo dobar utisak, pošto se na Ujpeštovom sajtu navodi da nije bilo nikakve dileme oko želje za nastavkom saradnje.

Podsetimo, Ujpešt je nedavno raskinuo saradnju sa Nebojšom Vignjevićem na čiju je preporuku za novog šefa struke doveden Predrag Rogan.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.