Neubedljivi Partizan zabrinuo navijače pred derbi

Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2018, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neubedljivi Partizan zabrinuo navijače pred derbi

Fudbaleri Partizana minimalnim rezultatom pobedili su Rad u zaostalom meču 5. kola srpske Superlige - 1:0.

Crno-belima je tri boda doneo Marko Janković pogotkom u 50. minutu, a navijači tima iz Humske sigurno ne mogu da budu zadovoljni, pogotovo što Partizan u nedelju očekuje 158. večiti derbi protiv Crvene zvezde.

Ekipa Zorana Mirkovića se sa utakmicom više približila vodećoj Zvezdi na dva boda minusa, a skoro je neverovatan podatak da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je Partizan u osam utakmica postigao isto toliko golova i zabeležio šest pobede.

"Građevinari" su odlično odigrali prvo poluvreme, imali su nekoliko dobrih šansi, a rano primljen pogodak u nastavku meča ih je u velikoj meri poremetio. Gosti su u 64. minutu ostali i bez isključenog Bogdana Mladenovića i već tada je bilo jasno da će teško ugroziti crno-bele.

Pogledajte SVE REZULTATE i TABELU.

Tok utakmice:

Nije bilo mnogo uzbuđenja u prvih 20 minuta, crno-beli su pokušavali da nađu put do gola gostiju, dok su igrači Rada strpljivo čekali svoju šansu da ugroze protivnika.

U 22. minutu prva prilika za Rad, šutirao je Bogdan Mladenović sa nešto više od 20 metara, ali je golman crbo-belih Vladimir Stojković bio na mestu.

U 36. minutu "građevinari" su imali najbolju šansu da povedu. Stefan Mihajlović se našao oči u oči sa Stojkovićem, golman crno-belih je već bio savladan, ali je Miroslav Vulićević požrtvovanim startom sa gol linije izbacio loptu i spasao svoj tim.

Prvu ozbiljniju šansu za Partizan imao je Rikardo Gomeš u 38. minutu, međutim,  udarac Rikarda Gomeša zaustavio golman gostiju Dušan Marković.

U 41. minutu Mark Valiente je bio u dobroj poziciji posle kornera, ali je za malo zakasnio.

"Građevinari" su u 43. minutu ponovo zapretili, Mladenović je odlično šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je Stojković "izvukao" loptu iz gornjeg desnog ugla.

Partizanje poveo u 50. minutu golom Marka Jankovića. Nemanja Nikolić je centrirao, a reprezentativac Crne Gore poluvolejom iz neposredne blizine desnom nogom savladao Markovića.

Crno-beli su posle vođstva nastavili da napadaju, ali ozbiljnijih šansi nije bilo u prvoj trećini drugog poluvremena.

U 64. minut Rad je ostao sa igračem manje zbog isključenja Mladenovića koji je dobio drugi žuti karton posle nesmotrenog starta nad Jankovićem.

Danilo Pantić je u 66. minutu sa velike udaljenosti pogodio stativu, a ubrzo odličnu šansu nije realizovao Gomeš.

Crno-beli su u 71. minutu tražili jedanaesterac posle duela Jankovića i Kasalice, ali se sudija nije oglasio. Kontakt je postojao, ali van kaznenog prostora.

Do kraja utakmice nije bilo mnogo uzbuđenja ni pred jednim ni pred drugim golom i crno-beli su zabeležili šesti trijumf u sezoni.

.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanova uvertira za Zvezdin dolazak

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2018

"Crno-beli" su u odloženom meču petog kola savladali Rad s 1:0, a Janković je golom sačuvao optimizam svog tima za "večiti derbi" u nedelju...Zvezda je odigrala svoje, a Partizan svoje i sada je na redu 158. "večiti derbi", u nedelju u 19 časova na stadionu "crno-belih" u devetom kolu Superlige....

Nastavak na Vesti-online.com...

Minimalna pobeda Partizana pred večiti derbi

Izvor: Beta, 19.Sep.2018

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Rada sa 1:0, u odloženoj utakmici petog kola Super lige Srbije.Jedini gol na meču postigao je Marko Janković u 50. minutu.Crno-beli su sada drugi na tabeli sa 19 bodova, odnosno imaju dva boda manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Na drugoj...

Nastavak na Beta...

Janković za pobedu Partizana protiv Rada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2018

Fudbaleri Partizana pobedili su Rad 1:0 (0:0) u zaostaloj utakmici 5. kola Superlige Srbije i napravili lepu uvertiru za 158. večiti derbi protiv Crvene zvezde...Tim Zorana Mirkovića do pete uzastopne prvenstvene pobede od njegovog dolaska na klupu stigao je u 49. minutu golom Marka Jankovića, na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Janković zna šta je potrebno Partizanu u derbiju, Bata mu je spremio novu ulogu?

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2018, 09:42

Čovek odluke u jučerašnjem meču protiv Rada veruje u svoj tim i uoči predstojećeg derbija...Partizan je jučerašnjom minimalnom pobedom nad Radom u Humskoj (1:0) prišao na dva boda zaostatka u odnosu na vodeću Zvezdu, i ukoliko u nedelju slavi u derbiju, izbiće na prvo mesto, ali uz jednu utakmicu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.