Šarenac: Nenamerna greška, nema veze sa Partizanom i Zvezdom

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 12:43

Šarenac: "Nenamerna greška, nema veze sa Partizanom i Zvezdom"

Čuveni sportski komentator Slobodan Šarenac izvinio se zbog greške koju je napravio u prenosu utakmice Srbija – Finska.

Košarkaši Srbije savladali su Finsku na startu kvalifikacija za Eurobasket 2025. godine ali to nije glavna vest sa ove utakmice.

Mnogi posle utakmice spominju izjavu Slobodana Šarenca koji je rekao da je Partizan 1992. godine osvojio Kup evropskih šampiona, a ne Evrolihu.

Povodom toga Šarenac se obratio na društevenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << X gde je napisao.

"Prigovori što sam pogrešio i rekao da je KK Partizan 1992 osvojio KEŠ, a ne Evroligu, svi usvojeni. Moja greška!!! Nenamerno. Ispravka ide u sledećem prenosu koji budem radio. Nisam ni znao da se oko toga vodi rasprava ovih dana. I opet- nema veze sa PAR-CZV, već moja greška".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠARENAC SE IZVINIO PARTIZANU: ‘Nisam ni znao da se oko toga vodi rasprava ovih dana!’

Izvor: HotSport.rs, 24.Feb.2024

‘Ispravka ide u sledećem prenosu koji budem radio.’ Čuveni komentator RTS-a, Slobodan Šarenac naišao je na osude od strane Partizana pošto je u toku prenose košarkaške utakmice između Srbije i Finske izjavio da su ‘crno-beli’ osvojili Kup Evropskih šampiona, a ne Evroligu. Zbog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.