Nenad Bjeković novi predsednik Partizana?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2016, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Bjeković novi predsednik Partizana?

Nenad Bjeković će biti novi predsednik Partizana, dok Ivana Ćurkovića očekuje uloga počasnog predsednika crno-belih? Kako pišu Novosti ovo je kompromis dve strane, a "žrtve" dogovora po svemu sudeći, biće Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Vladimir Vuletić, koji bi morali bi da odu iz Humske.

Bjeković je odustao od organizacije "paralelne" skupštine planirane za 6. jun, te je odlučeno da se ona posle svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dodatnih konsultacija održi u što kraćem roku, jer je trener Tomić za 8. jun zakazao prozivku i početak priprema za novu sezonu.

Bjeković i Čurković su juče bili na sastanku kod Slaviše Kokeze, predsednika FSS, a za četvrtak je zakazan novi kada bi stavovi trebalo još više da se pribiliže.

Glavni kamen spoticanja na prošlonedeljnoj Skupštini crno-belih predstavljala su ovlašćenja za odsutne delegate, sa čime se opozicija nikako nije mirila. Posle jučerašnjeg sastanka na Terazijama razrešena je i ta dilema.

"Postojale su dve-tri sporne tačke, a najkonkretnija je ona vezana za punomoćje delegata. Ta priča je definitivno jasna posle sastanka, shodno Statutu FSS, ovlašćenja ne mogu da se koriste i oni koji su odsutni sa Skupštine ne mogu da učestvuju u radu", objasnio je Kokeza.

Vjetrović direktor, Tomić ostaje trener

Prema saznanjima Novosti, dogovorene su sledeće kadrovske promene:

* Nenad Bjeković predsednik

* Ivan Ćurković počasni predsednik

* Mile Jovičić potpredsednik

* Žarko Zečević, biće mu ponuđeno mesto potpredsednika

* Marko Vjetrović, generalni direktor

* Ivan Tomić, ostaje trener

* Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Vladimir Vuletić odlaze iz kluba

* Novak Nedić neće biti u Upravnom odboru, ni na bilo kojoj drugoj funkciji u klubu

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.