Nemanja Tomić potpisao za Genčlerbirligi

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2013, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Tomić potpisao za Genčlerbirligi

Vezista Partizana Nemanja Tomić prvi je igrač koji je napustio Humsku tokom zimskom prelaznog roka, a njegov transfer u turski Genčlerbirligi, s kojim je potpisao troipogodišnji ugovor, iznosio je 1,5 miliona evra.

Imaće društvo u "Genčleru" - Nemanja Tomić

 

Seriju odlazaka iz Humske 1 ipak je otvorio onaj od koga se to najviše i očekivalo – Nemanja Tomić. Vezista Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji je više od godinu dana na izlaznim vratima srpskog šampiona, od srede to i definitivno više nije. On se obavezao na troipogodišnju vernost turskom prvoligašu Genčlerbirligiju čiji dres već nose naši internacionalci Radoslav Petrović, Duško Tošić i Dejan Lekić.

Da je cela priča blizu realizacije bilo je jasno kada se vezista zaputio u Tursku i posle usaglašavanja obeštećenja na otvorenoj telefonskoj vezi Ankara - Beograd sve je bilo jasno. Navodno, dva kluba su se našla na nešto manje od 1,5 miliona evra na ime obeštećenja, pa prepreka više nije bilo.

 

Turci očigledno ne žele da gube vreme tako da se promocija najnovije akvizicije očekuje već u četvrtak u prepodnevnim časovima.

 

U prethodnih godinu dana Tomić je često bio na meti italijanskih klubova, ali sve te priče nisu odmakle dalje od početnog interesovanja. Prošlog leta se nalazio na korak od potpisa za ukrajinski Dnjipro, međutim, transfer je propao na volšeban način u poslednji čas.

 

Ove zime u realizaciju njegovog odlaska preko granice se umešao Ranko Stojić, koji je u poslednje vreme napravio nekoliko dobrih poslova u Turskoj i Tomiću se konačno posrećilo da promeni sredinu.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.