Nemanja Tomić izleteo iz ekipe

Izvor: S media, 01.Nov.2010, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Tomić izleteo iz ekipe

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, odlučio je da mladog reprezentativca odstrani iz prvog tima zbog veoma loše forme i zvižduka sa tribina.

Ispade Nemanja! Salvom zvižduka svaki put kad bi na utakmici protiv Jagodine dobio loptu, navijači Partizana bili su jasni šta misle o trenutnoj formi Nemanje Tomića, a Stanojević je odlučio da ga malo skloni iz ekipe. Mladi reprezentativac Srbije ističe kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svestan da u ofanzivi ne pruža partije koje se od njega očekuju, ali da u defanzivnim zadacima posao obavlja na zadovoljavajući način.

- Kod Tomića su u opticaju bile dve varijante. Prva - dok je bio u krizi, da ga ispoštujem i pustim da igra, a druga varijanta je da se malo odmori. Najpre sam se opredelio za ovu prvu, budući da je taktički odrađivao sve što je bilo potrebno.

Maksimalno je trenirao, bez obzira na lošu formu, i želeo sam da mu pružim šansu. Međutim, zbog pritiska, za koji je jednim delom sam kriv, sad je malo bolje da se odmori, jer je u prethodnom periodu ponašanjem izazvao reakciju publike - rekao je Stanojević za Kurir.


Partizan kažnjava Tomića

Lazetić prozvao Tomića (VIDEO)

Daćemo šansu nekom drugom igraču koji je to zaslužio u prethodnom periodu - kaže trener Stanojević, a Nemanja Tomić dodaje:

- Publika može da me prihvati ili ne, a na meni je da u nastavku sezone pokušam da dobijem njihovo poverenje. Mislim da defanzivne zadatke obavljam dobro, a da sam u ofanzivi malo lošiji. Teško mi je kad čujem zvižduke - kaže Tomić.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.