Nemanja Tomić: Neće biti problema da odbranimo titulu

Izvor: Blic, 08.Apr.2012, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Tomić: Neće biti problema da odbranimo titulu

Fudbaleri Partizana bili su prilično zadovoljni posle pobede nad Spartakom do 2:1, a uoči revanš meča polufinala Kupa u kome će na svom stadionu u sredu igrati sa Crvenom zvezdom od koje su u prvoj utakmici poraženi sa 2:0.

Tako je Aleksandar Miljković rekao posle trijumfa u Subotici da su crno-beli odradili veliki posao u borbi za titulu u Superligi.

"Završili smo težak period od četiri utakmice u prvenstvu kako smo hteli, sa 12 bodova. Rekli smo da sa ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mečom donekle završavamo prvenstvo, nije gotovo, ali smo veliki posao odradili. Čekaju nas neke mirnije utakmice kod kuće, a teška gostovanja, kao što je ovo smo odlično odradili", rekao je Miljković posle meča u Subotici.

Vezni fudbaler crno-belih Nemanja Tomić istakao je da želi da ekipa nastavi sa pobedama do kraja prvenstva.

"Važna pobeda za nas, želimo da nastavimo ovako do kraja prvenstva i mislim da neće biti problema da odbranimo titulu", rekao je Nemanja Tomić.

Mladi napadač Partizana Lazar Marković istakao je da je njegova ekipa "otvorila" protivnika na početku drugog poluvremena čime je posao u nastavku bio lakši.

"Teška utakmica i gostovanje. Otvorili smo ih na početku drugog poluvremena i posle toga je sve bilo lakše", rekao je 18-godišnji Marković.

Povezane vesti: Iz minuta u minut: Spartak - Partizan 1:2, Zvezda - Metalac 5:0 Partizan iz Subotice uhvatio zalet za derbi Spartak pred meč sa Partizanom: Pitamo se čeka li nas masakr? Sudija meča Partizan - Vojvodina član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku Partizan protiv Slobode sa novim semaforom, Zvezda u Ivanjici nastavlja poteru

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.