Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2020, 17:18

Nemanja Stevanović potpisuje u ponedeljak

Partizan čuva golmana

Presekao je Savo Milošević u korist Nemanje Stevanovića. Trener Partizana je, posle konsultacija sa čelncima kluba, odlučio da 28-godišnjeg golmana zadrži u Humskoj.

Nagovestio je šef stručnog štaba crno-belih da su mu potrebna tri čuvara mreže i da ga sa nekadašnjom uzdanicom Čukaričkog čekaju razgovori o nastavku saradnje, u pauzi između dve sezone, ali kako oni nisu upriličeni, pojavila se u jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dilema da li Stevanović ostaje na Topčiderskom brdu. Na početku priprema za takmičarsku 2020/21 ona je razvejana: iz „Zemunela“, gde su se igrači okupili i odradili prvi trening stižu ohrabrujuće informacije za navijače.

Stevanović se, kao što smo juče i najavili, pojavio na prozivci, iako mu je zvanično istekao ugovor 30. juna. To što papirima nije trenutno vezan za Partizan biće ispravljeno već u ponedeljak, za kad je zakazan produžetak saradnje. Preostalo je da se u naredna dva dana definiše dužina trajanja ugovora (dve ili tri godine), ali nema dileme da rođeni Lozničanin ostaje u klubu.

Na taj način, po svemu sudeći, golmanska garnitura crno-belih neće se menjati: Vladimir Stojković ostaje broj jedan, Nemanja Stevanović imaće status prve rezerve, a iz prikrajka će šansu čekati mladi Aleksandar Popović.

Opcija angažmana Borisa Radunovića, na pozajmicu iz Atalanta, zasad nije izvodljiva, iako su čelni ljudi Partizana u jednom trenutku pokušali da dovedu doskorašnjeg mladog reprezentativca Srbije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.