Nemamo pravo na grešku

Izvor: Beta, 02.Mar.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemamo pravo na grešku

BEOGRAD, 2. marta 2014. (Beta) - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u nedelju da njegovi igrači moraju da idu na pobedu u utakmici sa Radničkim ukoliko žele da izbore učešće na završnom turniru Jadranske lige.

"O važnosti ove utakmice ne treba govoriti, jedino što ona stvara dodatni pritisak, jer nas eventualni poraz udaljava od fajnal-fora. Ovaj meč zahteva maksimalnu koncentraciju svih igrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << a mi nemamo prava na grešku", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

On je dodao da je Radnički odlična ekipa, kao i da očekuje težak susret.

"Radnički je odlična mlada ekipa. Njihov trener Miroslav Nikolić im je preneo neki svoj stil igre i oni su veoma neugodan protivnik. Dosta zavise od šuta za tri poena, kockaće se, a u Beograd će doći rasterećeno", kazao je šef stručnog štaba Partizana.

Vujošević je rekao da najbolji igrač Partizana Bogdan Bogdanović neće nastupiti protiv Radničkog zbog povrede, koju je zaradio na utakmici Evrolige sa Real Madridom.

Partizan u ponedeljak od 20.45 dočekuje Radnički iz Kragujevca u 22. kolu Jadranske lige.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.