Nema zakonskog osnova! Tužilaštvo odbacilo Radulovićevu prijavu protiv Vučića i policije!

Izvor: BKTV News, 30.Mar.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema zakonskog osnova! Tužilaštvo odbacilo Radulovićevu prijavu protiv Vučića i policije!

Tužilaštvo za organizovani kriminal odbacilo je krivičnu prijavu Saše Radulovića protiv premijera Aleksandra Vučića, njegovog brata Andreja Vučića i vrha policije, pošto je utvrdilo da nema zakonskog osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv njih, saopšteno je danas iz tužilaštva.

Odluka je doneta nakon izvršenog uvida u spise predmeta istrage, koja se vodi protiv navijača Partizana Belivuk Veljka, osumnjičenog za ubistvo i istrage, koja se vodi u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ubistva Aleksandra Stankovića.

FOTO: Tanjug

"Iz izveštaja pripadnika policije koji su preduzimali radnje u predistražnom postupku u ovim predmetima ne proizilazi eventualna povezanost bilo kog prijavljenog lica sa događajima i licima u vezi kojih se vode istražni postupci, a kako uz krivičnu prijavu nije priložen nijedan dokaz koji bi potvrdio navode iste, tužilaštvo je odlučilo na napred navedeni način", navelo je tužilaštvo.

FOTO: Vikipedija

Radulović je, kako se navodi, kao predsednik Poslaničke grupe „Dosta je bilo", podneo krivčnu prijavu protiv Vučića, kao i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, direktora policije Vladimira Rebića i sekretara Uprave kriminalističke policije Dijane Hrkalović zbog krivičnih dela zloupotreba službenog položaja, neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i krivičnog dela trgovine uticajem.

Protiv Andreja Vučića, Radulović je podneo krivičnu prijavu zbog krivičnog dela trgovina uticajem.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je nakon razmatranja svih navoda krivične prijave utvrdilo da nema zakonskog osnova za pokretanje krivičnog postupka prema prijavljenim licima za navedena krivična dela, kao ni za bilo koje drugo krivično delo, navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.