Nema prenosa iz Humske 1: Partizan - Čukarički samo za one koji dođu na stadion

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema prenosa iz Humske 1: Partizan - Čukarički samo za one koji dođu na stadion

TV Arenasport uverava da „nije u mogućnosti“ da realizuje prenos

Nema televizijskog prenosa poslednjeg meča 12. kola Superlige Srbije. Duel Partizan - Čukarički, koji je derbi kola i centralni sportski događaj u Srbiji ovog ponedeljka, moći će uživo da posmatraju isključivo navijači koji od 19 časova dođu u Humsku 1.

Razlog je činjenica da TV Arenasport, koja polaže prava na sve utakmice državnog prvenstva ove sezone, neće uključiti svoje kamere >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na stadionu na Topčiderskom brdu. Razlozi su tehničke prirode.

„S obzirom da je Partizan samo 48 sati pre najavljenog termina odigravanja utakmice sa Čukarickim, pomerio meč sa nedelje na ponedeljak, nismo bili u mogućnosti da realzujemo direktan prenos“, rekli su nam u TV Arenasport.

Ovo je prvi put ove sezone da neka utakmica večitih rivala, Crvene zvezde i Partizana, neće biti prenošena na programima TV Arenasport, koja će u pomenutom terminu, na svojim kanalima emitovati: pregled kola francuske Lige 1 (1), snimak meča Jadranske lige Crvena zvezda - Budućnost (2), snimak duela italijanske Serije  Sampdorija - Inter (3), najbolje poteze iz četvrte utakmice finalne serije hokejaške NHL lige Čikago - Tampa Bej (4) i reprizu rukometnog susreta Lige šampiona Zagreb - Vesprem (5).

Kvote Kladionice MOZZART Sport za utakmicu Partizan - Čukarički pogledajte OVDE. Ujedno, informišite si koji će tim Zoran Milinković izvesti večeras u Humskoj 1.

Ulaznice za utakmicu dva crno-bela tima koštaju 300 dinara za zapadnu i istočnu tribinu, dok je odlukom uprave srpskog prvaka ulaz na jug besplatan, u sklopu obeležavanja 70 godina postojanja kluba.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.