Delić: Nema odlaganja, Partizan igra u nedelju

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2010, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delić: Nema odlaganja, Partizan igra u nedelju

Komesar za takmičenje Jelen Superlige Branislav Delić odbio je zahtev Partizana za odlaganjem utakmice 23. kola sa Jagodinom.

"Nema uslova za odlaganje. Utakmica Jagodina - Partizan igraće se u nedelju od 16 časova. Nismo mogli da ispunimo zahtev crno-belih, pošto je kalendar pretrpan i nema slobodnih termina", rekao je Delić agenciji "Beta".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Partizan je u utorak uveče saopštio da će tražiti odlaganje utakmice, jer su čak šestorica njihovih prvotimaca otputovali u Japan sa reprezentacijom Srbije.

Tim povodom se danas oglasila i Crvena zvezda, čiji je sportski direktor Ivan Adžić izjavio da bi prihvatanje Partizanovog zahteva uticalo na regularnost takmičenja".

"Crvena zvezda smatra da bi prihvatanje tog zahteva ugrozilo regularnost takmičenja i stavilo Partizan u privilegovan položaj u odnosu na druge klubove koji učestvuju u takmičenju. Liga bi trebalo da se odvija prema utvrđenom rasporedu, bez obzira na reprezentativne obaveze pojedinih igrača", poručio je Adžić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šampiona „teraju“ u Jagodinu

Izvor: Danas, 07.Apr.2010

Ništa od odlaganja utakmice Jagodina - Partizan. Komesar za takmičenje Jelen Super lige Branislav Delić odbio je zahtev Partizana da mu se, zbog višednevnog odsustva šest stalnih članova startne jedanaestorke radi igranja za A reprezentaciju u Japanu, ovo gostovanje pomeri sa 11. aprila na neki...

Nastavak na Danas...

Igraće se uprkos "crno-belima"

Izvor: Glas javnosti, 08.Apr.2010, 14:47

BEOGRAD - Zajednica klubova Superlige odbila je zahtev Partizana da se njihova utakmica 23. kola protiv Jagodine odloži, zbog obaveze šestorice prvotimaca "crno-belih" na jučerašnjoj utakmici selekcije Srbije u Japanu. Komesar za takmičenje Branislav Delić rekao je da neće biti nikakvog odlaganja,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.