Nema navijača u Humskoj, ali slika iz lože će obradovati svakog pravog Partizanovca! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 19:24

Nema navijača u Humskoj, ali slika iz lože će obradovati svakog pravog Partizanovca! (foto)

Pogledajte ko je došao...

Fudbaleri Partizana grabe ka ubedljivom trijumfu na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana u 27. kolu Linglong Superlige.

U trenutku dok ovo pišemo, na semaforu je 4:1 u korist crno-belih i nema sumnje da ćeekipa Sava Miloševića upisati sva tri boda.

Ali, iako na tribinama nema navijača, slika koja se mogla videti u loži na stadionu u Humskoj može samo da raduje pristalice Partizana.

Posle nešto duže pauze, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmicu na stadionu uživo iz lože, u društvu članova uprave Partizana prati i leendarni kapiten Partizana Saša Ilić.

Mogu li se još neki zaključci izvući posle Ilićevog dolaska? Da sačekamo još malo...

Foto: FK Partizan
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VRAĆA LI SE LEGENDA: Saša Ilić gledao Partizan u Humskoj

Izvor: Kurir, 30.Maj.2020

Legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić došao je posle nekoliko meseci na stadion i pratio meč Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana (4:1) i to u društvu generalnog direkotra Miloša Vazure i potpredsednika kluba Vladimira Vuletića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.