Nekoliko stotina navijača dočekalo Partizan

Izvor: S media, 10.Maj.2010, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko stotina navijača dočekalo Partizan

Nekoliko stotina navijača dočekalo je danas košarkaše Partizana koji su posle nastupa na Završnom turniru Evrolige u Parizu sleteli na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Ekspediciju Partizana, koju su činili i bivši igrači tog kluba, a sada košarkaški radnici, dočekali su i brojni novinari i snimatelji.

Navijači su uz pesmu ovacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pozdravili sve igrače, kao i bivše košarkaše, medju kojima i Vlada Divca, Predraga Danilovića, Miroslava Berića i Zorana Stevanovića.

Sadašnji igrači Partizana bili su okruženi simpatizerima crno-belih, kojima su delili autograme i fotografisali se sa obožavaocima.

Posebno glasnim ovacijama pozdravljen je novinar SOS kanala Vladan Tegeltiju, kome su navijači skandirali "Javi se Tegi".

Partizan je na "fajnal foru" u Parizu zauzeo četvrto mesto, pošto je izgubio i od Olimpijakosa i od moskovskog CSKA, ali je ostavio odličan utisak pošto je u oba meča poražen tek posle produžetka.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači dočekali 'crno-bele'

Izvor: B92, 10.Maj.2010

Nekoliko stotina navijača dočekalo je košarkaše Partizana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" posle nastupa na Fajnal foru Evrolige u Parizu. ..Ekspediciju Partizana, koju su činili i bivši igrači tog kluba, dočekali su i brojni novinari i snimatelji. Navijači, koji su 'crno-bele' uz pesmu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.