Nekadašnji košarkaš Partizana i Zvezde novi zmajček

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji košarkaš Partizana i Zvezde novi "zmajček"

Srpski košarkaš Sava Lešić potpisao je jednogodšinji ugovor sa Olimpijom, potvrđeno jena zvaničnom klupskom sajtu.

Lešić, koji pokriva pozicije centra i krila, tokom karijere nastupao je za Mega Vizuru, Superfund, Partizan, Crvenu zvezdu, Himik, Radnički iz Kragujevca, dok je prošle godine igrao za Jenisej iz Krasnojarska.

- Srećan sam i uzbuđen što sam potpisao za klub bogate tradicije, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što je Olimpija. Imamo mlad tim, ali učiniću sve da pomognem ekipi da ostvari što bolje rezultate u ABA ligi, Evrokupi i naravno u prvenstvu Slovenije - rekao je Lešić za sajt kluba.

Za rusku ekipu prošle sezone beležio je prosečno 10,5 poena i 5,1 skokova po utakmici u VTB ligi. Kao član reprezentacije Srbije osvojio je zlatnu medalju na Letnjoj Univerzijadi 2011. godine u Šenženu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sava Lešić godinu dana u Olimpiji

Izvor: B92, 19.Avg.2015

Krilni centar Sava Lešić potpisao je jednogodšinji ugovor sa Olimpijom, potvrđeno je na zvaničnom klupskom sajtu...Lešić je tokom karijere nastupao za Mega Vizuru, Superfund, Partizan, Crvenu zvezdu, Himki, Radnički iz Kragujevca, dok je prošle godine igrao za Jenisej iz Krasnojarska..."Srećan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.