Neka Real izbaci Partizan, lakše ćemo doći do karata

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 17:28

"Neka Real izbaci Partizan, lakše ćemo doći do karata"

Evropa je oduševljena igrama Partizana i izdanjima koje pruža u plej-ofu protiv Real Madrida, pa nekako crno-beli imaju blagu naklonost košarkaške javnosti.

Međutim, ima i onih koji će ove večeri od 21.00 navijati za Real u majstorici četvrtfinalne serije, iz čistog ličnog interesa.

Naime, direktor Olimpijakosa Nikos Lepeniotis je nakon prolaska tima iz Pireja na završni turnir izjavio da bi želeo Real i Monako u Kaunasu, a ne Partizan i Makabi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Zvanično, sva četiri kluba na F4 dobiće isti broj karata. Ukoliko se Partizan i Makabi ne plasiraju, Olimpijakosu će biti olakšan posao da dođe do dodatnih ulaznica. Španci, recimo, nikada ne uzimaju više od 300 karata. Zato će sva odluka da padne u sredu veče, tada ćemo saznati kakve su nam šanse da dobijemo još ulaznica“, rekao je Lepeniotis.

Jasno je, Monako nema veliku populaciju, niti su navijači Reala željni puta u Litvaniju, dok bi Srbi i Izraelci sigurno izazvali invaziju na završni turnir.

Da li će se Lepeniotisu ispuniti želja saznaćemo ove večeri – Monako dočekuje Makabi od 20.00, a Real Partizan od 21.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.