Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2023, 12:55

Neđić: Bićemo maksimalno spremni za meč sa Partizanom, želimo dobar rezultat

Trener fudbalera Grafičara Marko Neđić izjavio je danas da će njegov tim biti spreman za meč protiv Partizana i dodao da njegovi igrači žele da ostvare dobar rezultat u osmini finala Kupa Srbije. Fudbaleri Partizana dočekaće sutra od 16 časova na stadionu u Humskoj ekipu Grafičara u osmini finala Kupa Srbije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Grafičara: Protiv Partizana da se predstavimo kao ozbiljna Zvezdina filijala

Izvor: B92, 06.Dec.2023

Trener Grafičara Marko Neđić rekao je da će u narednoj utakmici osmine finala Kupa protiv Partizana želeti da se predstavi kao ozbiljna filijala Crvene zvezde...Fudbaleri Grafičara igraju u četvrtak od 16 časova u Humskoj protiv Partizana, utakmicu osmine finala Kupa Srbije..."Cilj je da se nadigravamo,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.