Ne smiruju se navijačke strasti u Podgorici: Varvari opet “udarili” na grobarski grafit (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne smiruju se navijačke strasti u Podgorici: Varvari opet “udarili” na grobarski grafit (FOTO)

Sudeći prema fotogorafijama koje "kače" navijači izgleda da je u Podgorici počeo pravi grafitaški rat navijača Budućnosti i tifoza Partizana iz tih krajeva.

Zna se da su dva kluba rivali u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i mada je do utakmice ostalo više od dve nedelje, strasti su, makar među navijačima, uzavrele.

Prvo su "Varvari" isprovocirali Grobare, nedugo potom usledila je reakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << navijača beogradskog kluba, frakcije iz Nikšića, a nije dugo prošlo, ponovo su "udarili" ultrasi podgoričkog šampiona.

Na slici koja je "okačena" na instagram profilu "srpska navijačka scena" ispred ižvrljanog "grobarskog" grafita "brat za brata" ispozirala su četvorica mladića, očigledno navijači Budućnosti i pohvalili se uspešno izvedenom akcijom.

Ostaje nam samo da se nadamo da će se sukob dve navijačke frakcije završiti samo na šaranju grafita...

A post shared by Srpski Navijaci (@srpskanavijackascena) on Jun 24, 2017 at 8:21am PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.