Ne može bez njega, Recko odgovorio Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 14:03

Ne može bez njega, Recko odgovorio Partizanu!

Čekao se odgovor.

Nismo dugo čekali na odgovor od strane Dinama iz Vranja koji se osetio prozvanim nakon što se pojavila vest da su petorica momaka verbalno i fizički nasrnuli na upravu Partizana u Vranju pred utakmicu crno-belih u Surdulici.

Navodno je i jedan od te petorice bio i sin Dragana Recka Antića koji se odmah oglasio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<


"Jeste, čuo sam da je došlo do verbalnog okršaja. Nije bilo nikakvog fizičkog napada, samo im je (delegaciji Partizana) rečeno da ne vređaju Dinamo iz Vranja i da ga ostave na miru. Samo je to bilo"
, rekao je Antić za "B92.net, uz napomenu da nije bilo fizičkog nasrtaja, kako su pojedini preneli.

Usledile su i teške reči ka Partizanu, Antić je naglasio da crno-beli "nameštaju" utakmice.



"Dinamo ne namešta utakmice, već neka oni pogledaju u svoje dvorište. Odgovorno tvrdim da je Dinamo hiljadu puta čistiji klub od Partizana. Ako ima dokaze zašto ih nije doneo. Dinamo je jedini klub u Srbiji koji je suspendovao svog golmana zbog 'nebranjenja' protiv Partizana",
rekao je Antić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.