Ne damo Savića

Izvor: RTS, 19.Nov.2010, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne damo Savića

Fudbalski klub Partizan svodi utiske na zalasku kalendarske godine. Finansijska situacija napokon stabilna, Savić ne ide iz Partizana ni po koju cenu, očekuju se kvalitetna pojačanja, tvrdi predsednik crno-belih Dragan Đurić.

Predsednik Partizana Dragan Đurič tvrdi da prvi put u novijoj istoriji klub završava kalendarsku godinu u finansijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << plusu. Iz tog razloga, crno-beli neće morati da "preživljavaju" od prodaje igrača, kao što je to bio slučaj prethodnih sezona.

Ipak, nekoliko prvotimaca Partizana interesantno je menadžerima i skautima širom Evrope. Igrač koji je oduševio fudbalsku javnost je Stefan Savić, mladi štoper iz Crne Gore.

"Da nam ponude 10 miliona evra za njega nećemo ga prodati. On je deo kostura ekipe koji bi trebalo da igra još minimum dve sezone, zajedno sa Medom Kamarom i Ljubomirom Fejsom. Nema ni govora o prodaji Savića", istakao je Đurić u izjavi za Sport.

Sa druge strane, uprava iz Humske, zajedno sa trenerom Stanojevićem, sprema pojačanja za zimski prelazni rok.

"Bićemo još jači! Sportski deo kluba vodi računa o svemu. Prethodni transfer period nije dobro odrađen, ali sada je sve dobro isplanirano. Novac nam neće biti problem, jer će klub obezbediti ono što se bude tražilo za prava pojačanja", zaključio je Đurić.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.