Navijači uz VK Partizan: Uplata iz bolničkog kreveta!

Izvor: Mondo, 04.Dec.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači uz VK Partizan: Uplata iz bolničkog kreveta!

Vaterpolo klub Partizan dobija podršku od mnogih svojih navijača i onih koji to nisu. A da ljubav prema klubu ne može da prestane pokazuje i ovaj 82-godišnjak!

Foto: MN Press arhivska fotografija

Vaterpolo klub Partizan, koji godinama kuburi sa novcem i iz kojeg je godinama apelovano za pomoć, preživljava možda najteže >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dane u svojoj istoriji (mada se nekoliko poslednjih godina isto tako može okarakterisati, dovoljno je da pogledate u ovoj istoj vesti u rubrici: Povezane vesti).

Šta će biti sa VK Partizan?

 Godinama unazad pisali smo o problemima jednog od natrofejnijih vaterpolo klubova na svetu, o klubu koji je iznedrio mnoge šampione, bio vaza reprezentacijama (Jugoslavije, pa Srbije). Što zbog poslovanja rukovodstva kluba, ali i mnogo više odnosa države, Vaterpolo klub Partizan je doveden u poziciju da se "čupa" i za svoj bazen.

Partizanu za "život" treba...

Pre nekoliko dana, klub je uputio apel svima da uplatom od 3.000 dinara pomognu da klub nekako prezimi zimu, odnosno da obezbedi novac za grejanje bazena.

U pomoć su pritrčali mnogi navijači Partizana, ima i onih koji to nisu, poput pevačice Jelene Karleuše, koja je uplatila 100.000 dinara, jer je osetila potrebu da pomogne vaterpolistima i sportu koji je donosio mnogo radosti ovoj zemlji.

A Vaterpolo klub Partizan danas je ponosno objavio fotografiju 82-godišnjeg advokata u penziji Petra Žižića, koji leži u bolesničkoj postelji sa uplatnicom u rukama, pokazujući i na taj način koliko voli Partizan.

"U sopstvenoj borbi za život, pružio je podršku svom voljenom klubu u utakmici života!", napisao je VK Partizan u komentaru ispod fotografije ovog 82-godišnjaka.

❤️ pic.twitter.com/IkthZzndir

— Vaterpolo klub Partizan (@officePartizan) December 4, 2018
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.