Navijači uhapšeni zbog napada

Izvor: B92, 26.Apr.2014, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači uhapšeni zbog napada

Beograd -- Beogradska policija uhapsila je trojicu navijača Partizana koji se sumnjiče da su sinoć u Železniku pretukli policajca N.P. (27) u civilu, rečeno je Tanjugu.

Beogradska policija uhapsila je trojicu navijača Partizana koji se sumnjiče da su sinoć u beogradskom naselju Železnik pretukli policajca N.P. (27) u civilu, rekao je Tanjugu predstavnik Nezavisnog sindikata policije Velimir Lukić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Prema informacijama koje je dao šef beogradske policije Vesko Milić, lica su identifikovana i njih je privela interventna jedinica policije, dodao je Vukić.

Osimnjičenima je, kako je dodao, u konsultaciji sa nadležnim tužiocem određeno zadržavanje do 48 sati.

Na teret im se stavlja krivično delo nasilničko ponašanje, precizirao je Vukić.

Osuđujući napad na policajca on je pohvalio pripadnike beogradske policije za brzo reagovanje i uspešno privođenje huligana.

Policijskog službenika policijske brigade napali su sinoć navijači "Partizana" koji su bili u alkoholisanom stanju.

Nezavisni sindikat policije osudio je napad na kolegu i pozvao nadležne da procesuiraju izgrednike u skladu sa zakonom.

Takođe se podseća da su policijaci samo tokom ovog meseca u više navrata bili mete napadača.

Tokom rutinske intervencije 19. aprila jedna osoba je bez ikakvog razloga izvukla pištolj i pucala u policajca, 14. aprila pretučen je inspektor policije dok je ispred škole čekao dete, a 3. aprila je tokom rutinske intervencije na Novom Beogradu pokušan linč dva policajca.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena tri napadača na policajca u Železiku!

Izvor: Press, 26.Apr.2014

Prema informacijama koje je dao šef beogradske policije Vesko Milić, lica su identifikovana i njih je privela interventna jedinica policije, dodao je Vukić. Osimnjičenima je, kako je dodao, u konsutaciji sa nadležnim tužiocem određeno zadržavanje do 48 sati. ..Na teret im se stavlja krivično...

Nastavak na Press...

Uhapšeni napadači na policajca u Železniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2014

Beogradska policija uhapsila je trojicu navijača Partizana koji se sumnjiče da su sinoć u beogradskom naselju Železnik pretukli policajca N.P. (27) u civilu, rekao je večeras Tanjugu predstavnik Nezavisnog sindikata policije Velimir Lukić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.