Navijači podržali Stanojevića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2012, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači podržali Stanojevića

BEOGRAD -

Nekoliko stotina navijača Partizana okupilo se danas na Terazijama da bi iskazalo podršku doskorašnjem treneru fudbalskog tima Aleksandru Stanojeviću.

Stanojeviću je u nedelju bilo onemogućeno da održi konferenciji na stadionu Partizana, pa je on zakazao konferenciju za danas u Medija centru na Terazijama.

Navijači su pesmom pozdravili dolazak Stanojevića a stihove su iskoristila i da upute kritike predsedniku kluba Draganu Đuriću.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači došli da podrže Stanojevića

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jan.2012

BEOGRAD, 17. januara 2012. (Beta) - Nekoliko stotina navijača Partizana okupilo se u utorak na Terazijama da bi iskazalo podršku doskorašnjem treneru fudbalskog tima Aleksandru Stanojeviću... BEOGRAD, 17. januara 2012. (Beta) - Nekoliko stotina navijača Partizana okupilo se u utorak na Terazijama...

Nastavak na NaDlanu.com...

Grobari došli da podrže Stanojevića

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jan.2012

Nekoliko stotina navijača Partizana okupilo se danas na Terazijama da bi iskazalo podršku doskorašnjem treneru fudbalskog tima Aleksandru Stanojeviću...Aleksandar Stanojević je u nedelju bilo onemoguićeno da održi konferenciji na stadionu Partizana, pa je on zakazao konferenciju za danas u Medija...

Nastavak na NaDlanu.com...

Grobari na Terazijama: Ti si prvi trener Stanojeee (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jan.2012

Nekoliko stotina najvatrenijih navijača Partizana okupilo se na Terazijama da bi iskazalo podršku doskorašnjem treneru fudbalskog tima Aleksandru Stanojeviću..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.