Navijači Partizana pripremaju paklen doček Realu

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 11:26

Navijači Partizana pripremaju paklen doček Realu

Groznica trese ljubitelje košarke, posebno pristalice crno-bele boje.

Partizan u seriji protiv Real Madrida vodi sa 2:0 i nadomak je sna i plasman na završni turnir Evrolige.

Suret u Beogradu je na programu u utorak, Partizan ima priliku da pred svojim navijačima proslavi veliki uspeh, a navijači crno-belih spremaju se da dočekaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kraljevski klub na svoj način.

Iaku u Partizanu pozivaju na fer i sportsko navijanje, a od igrača da se koncentrišu isključivo na teren i ne dozvole provokacije kao nedavno na drugom meču Madridu, navijači Parizana planiraju kako da otežaju posao Špancima.

Ono što se dešavalo pred kraj meča u Madridu, kada je Geršon Jabusele bacio na parket Dantea Egzuma koji se potom povredio, dugo će se prepričavati.

Usledila je serija nesportskih poteza, provokacija Serhija Ljulja, a posle svega reagovala je i Evroliga suspenzijom pojedinih aktera incidenta.

Košarkaška javnost bruji o tome šta sve navijači Partizana spremaju Špancima, osim što ih očekuje paklena atmosfera i 20.000 ljudi na tribinama.

Pojavila se vest da će tokom dana, kada stignu Španci, koji su tražili posebne mere bezbednosti, velika grupa pristalica Partizana biti ispred hotela.

Na društvenim mrežama najavili su da će tokom noći ponedeljak na utorak praviti buku i neće im dozvoliti da spavaju.

Predloženo je i da na utakmici, kada spiker bude čitao imena igrača Reala, bude apsolutna tišina, posle čega će krenuti žestoka buka koja se neće prekidati do kraja susreta.

Kako god bilo, navijači crno-belih se dovijaju kako da iznenade sve.

Susret u "Štark areni" igra se u utorak 2. maja od 20.30 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.