Navijači Partizana pretukli policajca i njegovu sestru

Izvor: Blic, 26.Apr.2014, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Partizana pretukli policajca i njegovu sestru

Nezavisni sindikat policije saopštio je da su noćas u Beogradu navijači Partizana brutalno pretukli policajca i njegovu sestru.

Navijači Partizana

- Noćas oko 3 sata ujutru policijski službenik policijske brigade N.P. (27) u pratnji sestre vraćao se iz grada ka kući. U Železniku su, kao i većina mladih posle izlaska, otišli do kioska sa brzom hranom. Dok su stajali u redu naišla je grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizanovih navijača koje N.P. poznaje i privatno (jer žive u istom delu grada)a i zbog njihovih navijačkih dejstava, saopštio je Sindikat.

U saopštenju se navodi da su navijači bili u vidnom i teškom alkoholisanom stanju.

- Primetili su policajca koji je u civilu stajao sa sestrom i počeli sa teškim uvredama ’’Šta je p..ko žandarska sad ćemo da ti j...mo majku’’. Njih šestorica su skočili i počeli da besomučno udaraju N.P. Jedan od navijača je nekoliko puta udario i njegovu sestru. Kada su završili N.P. i sestra su otišli su da potraže lekarsku pomoć - navodi Sindikat.

Nezavisni policijski sindikat Srbije najoštrije reaguje i podseća na to koliko puta do sada je zahtevao od sudstva dopunu, aktivno korišćenje i pooštravanje zakona o krivičnom delu napada na ovlašćeno službeno lice.

- Nezavisni policijski sindikat Srbije najoštrije osuđuje ovaj napad i poziva nadležne institucije da obrate pažnju na sve dopise i ukaze koje smo im poslali. Kazne u okviru zakona o krivičnom delu napada na ovlašćeno službeno lice moraju bidi drastično pooštrene, navodi Momčilo Vidojević, predsednik Nezavisnog policijskog sindikata Srbije.

Vidojević navodi i da sudije i dolazeći ministar i cela Vlada moraju da shvate da policajci nisu "glineni golubovi".

- Tek kada se preduzmu neophodni koraci, reguliše zakon i kada svi shvate da ne mogu da napadnu policajca doći će do stabilnosti u našoj zemlj i- navodi Vidojević i dodaje da je očigledno da se situacija otela kontroli do te mere da su se pojedini drznuli da dignu ruku i na sestre policijskih službenika.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grupa navijača pretukla policajca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2014

Navijači Partizana pretukli su noćas oko tri sata u Železniku policajca N. P. (27) koji se iz grada vraćao kući u pratnji sestre, saopšteno je iz Nezavisnog policijskog sindikata Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Grobari" pretukli policajca i njegovu sestru

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2014

Navijači Partizana pretukli su u subotu, oko tri sata ujutru u Železniku policajca N. P. (27) koji se iz grada vraćao kući u pratnji sestre, saopšteno je iz Nezavisnog policijskog sindikata Srbije. ..Navijači Partizana pretukli policajca u civilu i njegovu sestru (Foto: Ilustracija).. ..Dok su...

Nastavak na Vesti-online.com...

HULIGANI: Pijani navijači Partizana u Železniku brutalno pretukli policajca i njegovu sestru

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2014

Nezavisni policijski sindikat Srbije najoštrije je osudio ovaj napad i pozvao nadležne institucije da drastično pooštre kazne o krivičnom delu napada na ovlašćeno službeno lice

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.