Navijači Partizana polako okupiraju Madrid

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 18:14

Navijači Partizana polako "okupiraju" Madrid

Košarkaši Partizana večeras od 21 sat igraju odlučujući meč za plasman na završni turnir Evrolige.

Peti meč sa Real Madirdom u Vizink centru odlučiće ko će čekirati kartu za Kaunas i zakazati duel sa Barselonom u polufinalu.

U dosadašnje četiri utakmice viđen je dupli brejk na strani, bila je i tuča, desile su se kazne i povrede, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a sve to obećava i intenzivan i zanimljiv peti susret.

Pred finalni meč polako je počelo okupljanje navijača Partizana ispred madridske hale, pa će crno-beli i ovaj put imati podršku u Vizink centru, na sličan način kao što je bilo u prva dva okršaja, koja je tim Željka Obradovića dobio.

Navijanje je počelo, ponovo se navijačke pesme beogradskog kluba ore Madridom.

Nakon Partizanovih 2-0 usledio je dupli brejk "kraljevskog kluba" u Štark areni, pa će sezona za oba tima stati u večerašnjih 40 minuta.

Sva dešavanja iz Madrida pratite putem Live BLOG-a na B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOŠARKAŠI PARTIZANA IZAŠLI IZ AUTOBUSA PA IH SAČEKALA VELIKA NEPRIJATNOST Navijači Reala upućivali psovke na račun crno-belih uoči utakmice

Izvor: Pančevac-online.com, 10.Maj.2023

Za nešto više od pola sata, košarkaši madridskog Reala i Partizana igraju odlučujući meč za plasman na Fajnal for Evrolige. Izabranici Željka Obradovića stigli su u halu, a pri izlasku iz autobusa sačekala ih je jedna vrlo neprijatna scena. Naime, navijači domaćeg tima ispred hale uputili...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.