Navijači Partizana napisali peticiju za dolazak Rivalda!

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Dec.2011, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Partizana napisali peticiju za dolazak Rivalda!

Direktor Partizana, Mladen Krstajić, doneo je na konferenciju za štampu koja je održana u prostorijama crno–belih iznenađujuću vest – čuveni Brazilac Rivaldo želi da obuče crno–beli dres!

Naime, menadžer bivšeg reprezentativca Karioka, ponudio je usluge svog klijenta upravi crno–belih:
Tačno je da smo jutros dobili ponudu od Rivaldovog agenta da dođe u Partizan. Drago nam je da takva legenda ima želju da obuče crno–beli dres. Ipak, mi ćemo se osloniti na naše snage, na ono što imamo ovde i u Teleoptiku. U svakom slučaju ponuda prija, jer znači da se u Partizanu dobro radi i da je naš klub na dobrom glasu – kazao je Krstajić.
Brazilac bi stigao kao slobodan igrač, bez obeštećenja, a iako ima 39 godina sigurno bi dobro došao timu iz Humske.
Čim se proširila vest da je Rivaldo ponuđen Partizanu, navijači crno–belih su pokrenuli peticiju u kojoj traže od uprave kluba i sportskog direktora, da stupe u pregovore sa brazilskim fudbalerom.
U peticiji se, između ostalog, kaže da bi Rivaldo bio veliko pojačanje za Partizan kako u domaćim tako i u evro–takmičenjima. Crno–beli bi od ovog ugovora imali veliku korist, pre svega finansijsku i rezultatsku, kao i marketinšku.
Peticija je objavljena na sajtu www.peticije24.com i za sada ima 1.495 potpisa, čiji broj iz minuta u minut raste. Ukoliko želite da potpišete peticiju kliknite ovde. Takođe, osnovana je i fejsbuk stranica pod nazivom 'Hoćemo Rivalda u crno-belom dresu'.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.