Navijači Partizana napadnuti u Topoli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2010, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Partizana napadnuti u Topoli

TOPOLA -

Navijači Partizama napadnuti su u Topoli, u sredu uveče, prilikom povratka iz Beograda sa utakmice sa Anderlehtom, kada su njihov kombi kamenicama gađale neidentifikovane osobe za kojima policija traga, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U trenutku kada je razbijeno prednje vetrobransko staklo kombija marke merceds, Darko Š. (40) iz Zaklopače kod Kraljeva, koji se nalazio za upravljačem, zaustavio je kombi, nakon čega je jedan od napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << palicom polomio zadnje staklo i udario vozača po glavi.

U kombiju se nalazilo 14 navijača iz Kraljeva i okoline kao i jedna žena sa detetom, a napadači su pobegli sa mesta incidenta, saopštila je policija.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamenovan kombi sa navijačima "Partizana"

Izvor: S media, 19.Avg.2010

Kombi sa navijačima "Partizana", koji su se vraćali iz Beograda, sa fudbalske utakmice tog tima i briselkog Anderlehta, kamenovale su u Topoli, oko pola sata posle ponoći, nepoznate osobe za kojima se intenzivno traga, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Kada su napadači razbili...

Nastavak na S media...

Kamenovali kombi navijača Partizana

Izvor: Blic, 20.Avg.2010, 01:10

Topola - Razularena grupa huligana juče, pola sata iza ponoći, kod "Jugopetrolove" pumpe u Topoli, kamenovala je kombi u kome su bili navijači Partizana iz Kraljeva i Zaklopače, koji su se vraćali sa utakmice crno-belih protiv briselskog Anderlehta...U napadu je povređen vozač kombija Darko Š....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.