Navijači Partizana: Srpska deca stajaće u stroju

Izvor: B92, 18.Jan.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Partizana: Srpska deca stajaće u stroju

Navijači Partizana istakli su na košarkaškoj utakmici protiv AEK-a transparent koji se nadovezao na političku krizu kada je voz iz BG sprečen da uđe u KM

Na dva odvojena transparenta pisalo je: "Za čast, potomke i za zemlju svoju, srpska deca stajaće u stroju", dok je preko cele južne tribine bio istaknut veliki transparent "Kosovo je Srbija", koji navijači godinama povremeno donose na utakmice.

Voz je proteklog vikenda krenuo za Mitrovicu, ali je zaustavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Raškoj, na poslednjoj stanici pre administrativne granice sa Kosovom, nakon dolaska specijalne kosovske policije na prelaz i pretnji da će pruga biti minirana.

Cela situacija izazvala je brojne oštre reakcije u regionu, a predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da će Srbija poslati vojsku na Kosovo ako Srbima budu ugroženi životi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.