Navijači CZ znaju za nas Bertanse

Izvor: B92, 08.Jan.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Navijači CZ znaju za nas Bertanse"

Košarkaš Bilbaa Dairis Bertans izjavio je pred meč sa Zvezdom u Evrokupu da navijači crveno-belih dobro znaju njegovo prezime, prenosi Žurnal.

Dairis je mlađi brat Davisa Bertansa, a košarkaš Partizana mu je mnogo pričao o rivalstvu dva beogradska kluba.

"Mnogo smo pričali o utakmici za Zvezdom, naročito o navijačima i koliko podržavaju svoj tim."

"To je zaista neverovatno. Pričao mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o tome kroz primer utakmica Zvezde i Partizana i "rata” koji na tribinama vode navijači dajući podršku svojim ekipama. Mnogo toga mi je rekao, tako da sam prilično toga uspeo da saznam", rekao je Bertans.

Litvanski reprezentativac je drugi strelac ekipe sa 12,3 poena po meču, iza Gabrijela. To ga potencijalno čini igračem od kojeg Zvezdi preti najveća opasnost.

"Ne pratim tu statistiku i ne znam da li ću baš ja biti najveća opasnost po koš rivala. Najverovatnije će navijačima Crvene zvezde moje prezime biti dobro poznato zbog Davisa i definitivno ću morati da se potrudim kako bi i od mene strahovali", zaključio kroz šalu je Dairis.

Utakmica prvog kola druge faze Evrokupa Crvena zvezda - Bilbao počinje u 19.15 časova, uz direktan prenos na TV B92.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Litvanija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Navijači CZ znaju za nas Bertanse"

Izvor: B92, 08.Jan.2014

Košarkaš Bilbaa Dairis Bertans izjavio je pred meč sa Zvezdom u Evrokupu da navijači crveno-belih dobro znaju njegovo prezime, prenosi Žurnal...Dairis je mlađi brat Davisa Bertansa, a košarkaš Partizana mu je mnogo pričao o rivalstvu dva beogradska kluba..."Mnogo smo pričali o utakmici za Zvezdom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.