Natko: Došao sam u Partizan zbog trofeja

Izvor: RTS, 18.Feb.2020, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natko: Došao sam u Partizan zbog trofeja

Fudbaler Partizana Bibars Natko izjavio je da je u Humsku došao kako bi osvajao trofeje.
Natko je na prvoj utakmici prolećnog dela sezone protiv Radnika iz Surdulice bio dvostruki strelalac u pobedi crno-belih od 3:0.

"Možda nismo igrali onako kako se od nas očekuje, ali ni njima nismo dozvolili da šutnu na naš gol. Imali su jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šut za celu utakmicu. Nije lako posle dvomesečne pauze odmah odigrati utakmicu na takmičarskom nivou, ali mi smo odradili naš posao, uzeli smo tri boda i njih smo zaustavili", rekao je Natko za klupski sajt.
Vezni fudbaler crno-belih upitan je koliko su mu značile pripreme koje je prošao sa ekipom.
"To je veoma važno za mene. Tokom jesenje sezone sam se uklapao, pokušavao da što pre uđem u takmičarsku formu i prilagodim se ekipi. Sada mnogo bolje poznajem svoje drugove. Stalno smo zajedno, prošli smo i pripreme mesec dana i siguran sam da cu sada biti mnogo bolji nego što sam bio", rekao je Natko.
Pored njega, na meču sa Radnikom strelac je bio i Zoran Tošić, sa kojim je svojevremeno igrao u CSKA.
"U svakom momentu na terenu znam šta Bambi misli, gde će da krene i kako će da šutne. To važi i obrnuto, što nam obojici mnogo pomaže tokom igre. Zato sam i došao u Partizan da zajedno sa njim i momcima podignemo trofej i napravimo mnogo lepih momenata za naše navijače. Pored pojedinačnog uspeha kroz golove važan je timski uspeh kako bismo zajedno došli do titule".
Natho danas puni 31 godinu, a upitan je i šta mu je rođendanska želja.
"Zdravlje za mene i porodicu, a sve ostalo je bonus", zaključio je Natko.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.