Nathove suze završile u izraelskim medijima

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 23:56

Nathove suze završile u izraelskim medijima

Kapiten Partizana Bibras Natho bio je veoma emotivan nakon što je postigao gol za vođstvo svoje ekipe protiv Mladosti (2:0) u prvenstvenom susretu.

Izraelski vezista je bio siguran iz jedanaesterca, nakon čega je zaplakao, posle čega su ga zagrlili saigrači i pružili mu podršku.

Natho je bio uzdrman nakon vesti o napadu palestinskog Hamasa u njegovoj rodnoj zemlji, a u kom je poginulo 250 osoba prema poslednjim informacijama. Još njih oko 1.500 je povređeno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Kao znak solidarnosti, Natho nije proslavio gol", navode izraelski mediji.

Natho je odlučio da igra uprkos tragediji, potvrdio je njegov trener Igor Duljaj.

"Rekao sam mu da ću ga razumeti ako nije u stanju da izađe na teren, da slobodno kaže. On je vezan za Partizan i veoma je bitan šraf i zahvaljujem mu se što je imao hrabrosti i snage i pored teške situacije. Porodica mu je okej, pričali smo. Dalje detalje ne znam", istakao je Duljaj.

Izraelski mediji su u daljem delu teksta dodali da je reč o nekadašnjem kapitenu njihovog nacionalnog tima, tačnije prvi koji nije bio Jevrejin i "koji je za mnoge predstavljao simbol koegzistencije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.