Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2021, 21:09

Natho se ne uzbuđuje zbog petarde Rubina: Ubili su nas kontrama, ali ćemo se popraviti

„Moramo spremni da dočekamo prvu takmičarsku utakmicu“, kaže Partizanov Izraelac

Pretrpeo je Partizan bolan poraz od Rubina, primio čak pet golova u drugoj kontrolnoj utakmici ove zime, ali sudeći prema atmosferi u ekipi, razloga za brigu – nema.

To što navijači negoduju, što je nedopustivo - makar i na takmičarski nebitnom susretu – da odbrana bude porozna, kao da ne dotiče previše nikog u klubu. Niti rukovodioce, niti igrače, pa ni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bibarsa Natha, kome je susret sa ekipom iz Kazanja bio prilika da se priseti perioda provedenog u Rusiji.

Igrao sam dosta puta protiv Rubina, ali je bilo drugačije, ovo su prijateljske utakmice“, kazuje Izraelac koji je u dresu moskovskog CSKA devet puta izlazio na megdan sastavu iz Tatarstana, za koji je prethodno odigrao 147 utakmica. „Nisu me Rusi iznenadili, znali smo da su veoma opasni u kontranapadima. Bolje rečeno, ubili su nas kontranapadima. Dobro je što je ovo bila prijateljska utakmica, uvidećemo greške da bismo bili bolji u narednom meču. Nastavljamo da radimo“.

Viceprvaku Srbije je susret sa Rubinom bio drugi test na pripremama u Turskoj. Čekaju ga još dva do povratka za Beograd, u međuvremenu trenira visokim intenzitetom što može da bude opravdanje samo donekle...

Na prvom mestu, problem je u „teškim“ nogama, zaista radimo naporno. Utakmice jesu bitne, ali ne toliko rezultatski, koliko da se tokom priprema spremimo za sezonu koja startuje za dve sedmice. Moramo spremni da dočekamo prvu takmičarsku utakmicu“, gleda Natho ka prolećnoj premijeri protiv Napretka.

Taj meč na programu je 6. februara. Dotad će ekipa morati da se uigra, jer ovako kako je izgledala protiv Rubina nema šta da traži na duge staze.

Normalno je da se na prijateljskim susretima prave greške, čaka nas video analiza, uvidećem greške, ispraviti ih i biti bolji“, dopunio je iskusni vezista, koji je Ruse matirao na prepoznatljiv način, sa bele tačke.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.