Natho objasnio kako je dao gol

Izvor: B92, 18.Avg.2023, 00:31

Natho objasnio kako je dao gol

Bibars Natho, fudbaler Partizana, analizirao je pobedu crno-belih.

Partizan je posle velike drame i penal serije uspeo da pobedi Sabah i plasira se u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Kapiten Partizana Svetozar Marković rekao je da je oduševljen atmosferom i analizirao utakmicu, a sa novinarima je razgovarao i Bibars Natho.

"Teška utakmica i uradili smo veliki posao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle još teže prve utakmice. Što se mog gola tiče, video sam da je golman pomeren možda pola metra u stranu više nego što bi trebalo i to se dešava ponekad", kaže Natho.

"Nisam dobio crveni, nego žuti karton, a oni su penal ponovo izveli"

Nordsjeland?

"Prvo imamo utakmicu u ligi za vikend, a onda ćemo videti. Bićemo spremni, a sigurno je da nas čeka duel sa jednim izuzetno teškim protivnikom", rekao je izraelski fudbaler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.