Natho ima zamerke na izdanje Partizana u Kazahstanu VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natho ima zamerke na izdanje Partizana u Kazahstanu VIDEO

Vezni fudbaler Partizana Bibras Natho je imao zamerke na izdanje svoje ekipe na gostovanju Astani.

Srpski tim je slavio sa 2:1, ali je imao veliki broj prilika da postigne još golova.

"Imali smo mnogo šansi... Moramo da završavamo ovakve utakmice ranije i lakše. Najvažnije je da smo pobedili", rekao je Natho.

Posle gola Astane u 85. minutu bilo je evidentno da se u tim Partizana uvukla određena doza nervoze, ali se sve ipak dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << završilo po srpsku ekipu.



"U fudbalu je tako, kada vi ne pogodite, budete kažnjeni. Srećni smo što se završilo sa 2:1, treba za sledeće utakmice da znamo kako, da imamo više koncentracije i da završavamo mečeve ranije"
, istakao je Natho.

Partizan je još dva puta zatresao mrežu protivnika, preko Umara Sadika, ali su ti golovi poništeni.

"Sudija je posle trećeg gola prvo rekao da je gol, a posle je promenio odluku. Govorili su o tome da je neko dotakao loptu...", rekao je Natho.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.