Natho: Teška utakmica, ali važna je pobeda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2020, 15:38

Natho: Teška utakmica, ali važna je pobeda

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je da je bilo teško igrati protiv letonske ekipe RFS u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da je najvažnije da su crno-beli trijumfovali.

Upravo golom Izraelca sa penala u 51. minutu, izabranici Sava Miloševića izborili su drugu rundu kvalifikacija.

"Veoma teška utakmica. Letonci su organizovana ekipa, dobro su odigrali u defanzivnom i taktičkom smislu. Baš je bilo teško za prvo kolo, ali sam srećan, jer znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da želimo da završimo pozitivno. Sad samo moramo da nastavimo. Nije bilo nimalo lako, jer su Letonci organizovani i zatvarali su nas, ali nekad je najvažnije da se dobije 1:0", rekao je Natho za klupski sajt.

Natho je istakao i da ekipa mora da nauči da dobija teške mečeve i da prevazilazi teške trenutke.

"Ovo kad se igra samo jedna utakmica u kvalifikacijama je teže, samo 90 minuta je na raspolaganju. Ako pogrešite - ispadate. Videli smo da je dosta dobrih ekipa završilo takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, pošto su pravila drugačija. Moramo da se posvetimo samo jednoj utakmici da gledamo kako da dobijemo. Što se tiče naredne runde, čekamo rivala i nije bitno odakle dolazi, samo se nadam da ćemo se kvalifikovati", rekao je on i osvrnuo se na povratak Vladimira Stojkovića na gol.

"Srećan sam zbog povratka Stojkovića. Naravno je da lepo igrati s njim, mada nije suštinski važno ko je na terenu. Srećni smo zbog njega".

Kako kaže, srećan je što je u dobroj seriji izvođenja penala.

"Pritisak je svaki put kad izvodim penal. Pre svega zato što želim da golom pomognem ekipi, a golman je tu u "vin-vin" situaciji. Ako mi odbrani dobro je za njega, a ne nikom ništa. Onda je to veći pritisak za mene, ali sam srećan što sam poslednjih nekoliko kaznenih udaraca realizovao", zaključio je Natho.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.