Natho: Spremni smo za derbi

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 14:36

Natho: Spremni smo za derbi

Fubaler Partizana Bibars Natho izjavio je da su spremni za derbi sa Crvenom zvezdom, koji će biti odigran naredne subote u okviru 24. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su pobedili na svom terenu ekipu Železničara 3:1 u meču 23. kola SLS.

Dva gola je postigao Natho, a jednom se u strelce upisao Samed Baždar.

Natho je nedavno produžio ugovor sa Partizanom do juna 2025. godine.

"Sve utakmice pre derbija su veoma teške, znam to već pet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina i o tome stalno govorim. U mislima već počinjete da mislite o toj utakmici, izgubite koncentraciju na par sekundi i onda nastanu problemi. Zbog toga je bilo važno da počnemo veoma jako od samog starta. Posle prvog gola, pali smo na par minuta, ali na kraju je ipak bio dobar performans i sada smo spremni za derbi", izjavio je Natho, prenosi zvanični sajt Partizana.

Prvi golman Partizana Aleksandar Jovanović propustio je meč sa ekipom iz Pančeva zbog kartona, a na golu "crno-belih" bio je Miloš Krunić.

"Krunić je dobar i momak i golman! Teško je da prvi put nastupate za Partizan, posebno na poziciji golmana, jer je ogroman pritisak, a svesni ste da ne smete da napravite grešku. Naravno, Aca je prvi golman i izvrstan je, ali je važno kad imate i drugog golmana, kao i igrače na klupi koje možete da rotirate", dodao je Natho, koji je sinoć nosio kapitensku traku Partizana.

Utakmici izmedju Partizana i Železničara prisustvovalo je više od 7.000 navijača.

"Nadam se da će ih na sledećoj utakmici kod kuće biti više od 7.000. Oni su naša snaga i energija, potrebni su nam uvek! Hvala za 7.000 navijača na tribinama i želimo ih još više".

Košarkaši Partizana podržali su sinoć sa tribina fudbalere "crno-belih".

"Na kraju su svi tu za Partizan! To je sve jedan klub, jedno ime! Pokušavamo da budemo jedna velika porodica - sve to je Partizan! Rekao sam im u svlačionici da bi trebalo da dolaze češće, jer nam donose sreću, posebno meni. Počeću da im plaćam da dolaze na više utakmica. Dobro je za sve nas - uživali smo".

Partizan se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 59 bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 58. "Crno-beli" će u narednom, 24. kolu SLS gostovati Crvenoj zvezdi.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i Partizana biće odigrana u subotu od 17 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.