Natho: Ne zanima me koga ćemo izvući

Izvor: B92, 25.Avg.2022, 22:20

Natho: Ne zanima me koga ćemo izvući

Fudbaler Partizana Bibras Natho izjavio je posle meča sa Hamrunom (3:3) da to nije bila najbolja utakmica njegovog tima, ali da je bitna Evropa.

Izraelski vezista je ušao u igru u 74. minutu i odmah napravio razliku kada je četiri minuta kasnije proigrao Andradea, a ovaj Rikarda za treći gol crno-belih.

"Nije bila dobra utakmica za nas, ali na kraju je na ovakvom trenutku, u ovoj utakmici bitan rezultat. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prihvatamo to i idemo u grupnu fazu. To je ono što smo želeli", rekao je Natho.

Smatra da ih Maltežani nisu iznenadili-

"Ne, znali smo da će pokušati da igraju bez obzira na sve. Kada uđete u revanš sa 4:1 možete mentalno pasti. Ponovo kažem, prihvatamo ovaj rezultat", dodao je Natho.

Kako kaže, nije ga briga koga će Partizan izvući na žrebu za grupnu fazu Lige konferencije koji je na programu 26. avgusta.

"Ne zanima me, želim da prođem grupu. Prošli put smo to uspeli i verujem da ćemo opet", zaključio je Natho.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.