Nataša Kovačević i fudbaleri Partizana na predstavi Pevaj brate 2

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2013, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Kovačević i fudbaleri Partizana na predstavi "Pevaj brate 2"

Uz lavinu smeha i aplauza, prvotimci FK Partizan su u sredu 27. novembra u okviru akcije spajanja sporta i kulture prisustvovali trenutno najgledanijjoj predstavi u Srbiji - “Pevaj brate 2”. Glumcima i crno-belom timu priključila se i hrabra košarkašica Nataša Kovačević, koja nije skidala osmeh sa lica.

 

Dom sindikata bio je ispunjen do poslednjeg mesta, što je posebno inspirisalo glumački trojac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji čine: Milan Vasić, Milan Kalinić i Andrija Milošević.

 

 

Dobra atmosfera se prenela i posle predstave iza scene, gde su se Milan, Andrija i Milan pozdravili sa crno-belim momcima, pokazavši sa obe strane da sport i kultura brišu sve granice i spajaju ljude.

 

"Drago mi je da su i ostali klubovi pokrenuli akcije slične vašoj. Znam koliko ovi momci vredno rade i da zaista imaju malo slobodnog vremena", kaže glumac Andrija Milošević.

   

 

"Baš kao što postoji fer plej u sportu, tako i na ovaj način pružamo dobar primer svima kako se brišu granice među ljudima".

 

 

Crno -beli će i tokom decembra nastaviti sa projektima kulture.

   

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nataša Kovačević i fudbaleri Partizana na predstavi "Pevaj brate 2"

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Uz lavinu smeha i aplauza, prvotimci FK Partizan su u sredu 27. novembra u okviru akcije spajanja sporta i kulture prisustvovali trenutno najgledanijjoj predstavi u Srbiji – “Pevaj brate 2”. Glumcima i crno-belom timu priključila se i hrabra košarkašica Nataša Kovačević, koja nije skidala...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.