Nastavlja se haos oko Partizana, pojavio se novi problem!?

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se haos oko Partizana, pojavio se novi problem!?

Još problema za naš najtrofejniji klub.

Partizan se godinama bori sa teškom finansijskom krizom, ali utisdak je da crno-belima kao ove sezone nikada nije bilo teško.

I finansijski, i rezultatski, ali i kada je u pitanju rukovođenje klubom.

''Žurnal'' danas otkriva nove detalje. Prema njihovim saznanjima, Gradski sekretarijat za sport i omladinu ''potvrdio je stav svog inspekcijskog nadzora kojim se traži poništavanje svih odluka sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sednice Skupštine Partizana održane 2.12.2019. Tada je zatraženo da se sve vrati na pređašnje stanje''.

To praktično znači i da ne važe odluke decembarske Skupštine Partizana, kada su za nove čelnike kluba izabrani Mirko Bradajić i Srđan Mišković.

Isti izvor navodi da i u mlađim kategorijama ima mnogo problema, da roditelji decu odvode u druge klubove, a prvi tim je već izvesno vreme u teškoj situaciji i zbog hladnog bazena, ali i zbog sve izvesnijeg ispadanja u A2 regionalnu ligu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.