Nastasić od decembra u Fiorentini?

Izvor: B92, 01.Sep.2010, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasić od decembra u Fiorentini?

Mladi štoper beogradskog Partizana Matija Nastasić od decembra će biti član FIorentine, pišu beogradski dnevni listovi pozivajući se na medije u Italiji.

Nastasić je, navode i Sportski žurnal i Sport, 'kaparisan' ranije pa će na kraju polusezone putem kojim su otišli i Stevan Jovetić i Adem Ljajić. Prvobitni plan bio je da Nastasić u Italiju ode u junu 2011. godine, a posao je dogovoren pre dva meseca.

Direktor Fiorentine Panteleo Korvino >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je već nekoliko puta izjavljivao da je njegov klub zainteresovan za igrača čije se prezime završava na 'ić' a mediji na osnovu toga u Firencu 'selili' Radosava Petrovića, Nemanju Tomića i tražili rešenje zagonetke po Evropi.

Matija Nastasić rođen je 28. marta 1993. godine, visok je 187cm, a još nije igrao za prvi tim 'crno-belih'.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.