Napredak od 0:2 do 3:2 protiv Partizana

Izvor: Beta, 04.Dec.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak od 0:2 do 3:2 protiv Partizana

Fudbaleri Napretka pobedili su danas u Beogradu ekipu Partizana sa 3:2, u utakmici 19. kola Super lige Srbije.Partizan je golovima Sejdube Sume u 13. i 34. minutu poveo sa 2:0, a Napredak je preko Miljana Vukadinovića u 43. minutu smanjio na 2:1.U nastavku meča, oba tima su imala prilike za gol. Sadik je, nakon stative u prvom, pogodio stativu i u drugom poluvremenu, a dobru šansu nije iskoristio ni Suma. Nakon brojnih neiskorišćenih prilika, Partizan je kažnjen u finišu meča. Prvo je Miroslav Bjeloš u 83. minutu izjednačio nakon velike gužve u kaznenom prostoru, da bi pobedu gostujućem timu doneo Nikola Eskić u 95. minutu. Partizan je četvrti na tabeli sa 38 bodova, dok je Napredak sada deseti sa 21 bodom. Fudbaleri Vojvodine su na svom terenu pobedili Radnik sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Petar Bojić u 63. minutu. Vojvodina je trenutno druga na tabeli sa 42 boda, dok je Radnik na 12. mestu sa 16 osvojenih bodova. U preostala dva meča, Mačva je na svom terenu bila bolja od Javora sa 2:1, dok je Spartak bio ubedljiv protiv Proletera i slavio sa 4:1.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napredak od 0:2 do 3:2 protiv Partizana

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2019

Fudbaleri Napretka pobedili su danas u Beogradu ekipu Partizana sa 3:2, u utakmici 19. kola Super lige Srbije...Partizan je golovima Sejdube Sume u 13. i 34. minutu poveo sa 2:0, a Napredak je preko Miljana Vukadinovića u 43. minutu smanjio na 2:1...U nastavku meča, oba tima su imala prilike za gol....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.